black_hat

 

Klæder skaber folk. En hat gør en forskel. Men skal du shine, så gå hele vejen.

niveau2 udvikler grafiske identiteter: Logo, farver, skrifttyper.

Det gode logo fortæller ikke bare, hvem du er, men også hvad du er, og hvad du sælger. Det gode logo gør en forskel.

Et logo er mere end blot en figur, nogle streger, nogle farver, nogle bogstaver.  Derfor skal det gøres ordentligt.

niveau2 leverer grafiske identiteter alt efter dit ambitionsniveau.

F.eks. en pakke med logo, visitkort og folie til bilen eller facaden.

Har du behov for mere, så leverer vi også komplette designmanualer, så din kommunikation bliver tydelig og konsekvent – uanset medie: bil, facade, annoncer, t-shirt, visitkort, website, skilte, plakater, roll-ups med videre.

På den øverste hylde får du en komplet brandingproces, hvor vi sammen “piller navle” og finder ud af, hvad det egentlig er, du sælger, og hvordan du skal kommunikere for at blive konkurrencedygtig. Slutproduktet er en brandingplatform, som fortæller dig, hvem og hvad du er som firma, og hvordan du skal kommunikere og markedsføre dig for at gøre en forskel. Brandingplatformen indeholder derfor også en designmanual og en kommunikationsstrategi.